Ivanković ponovno na Pecari

Na Pecari je ovaj tjedan održana tiskovna konferencija gdje je uprava Širokog potpisala dva nova igrača koja su  igrala u Posušju - Juru Ivankovića, te Borisa Bačka, a potpis ranije je stavio Mario Ljubić, također igrao u Posušju.

Nakon što je tri godine igrao za Posušje u ekipu Širokog Brijega vratio se jedan od najboljih juniora omladinske škole ovog kluba, te potpisao ugovor na tri godine.

"Jako sam sretan što sam se vratio u svoj matični klub. Široki Brijeg je moj grad i moj klub. U tri godine odsustva stekao sam dosta iskustva i igrački sam sazrio. Vrijeme je da pokažem da mogu igrati, da mogu pomoći svome klubu i da sa ostalim igračima vratimo publiku na stadion, a Široki Brijeg u vrh Premier lige gdje mu je i mjesto.", rekao je Ivanković za novinare.

"Zadovoljan sam što sam došao u najbolji klub na ovim prostorima. Za mene je ovo veliki izazov i radom ću se pokušati izboriti za svoje mjesto u ekipi. Mlad sam, samo trebam raditi i čekati priliku.", rekao je Boris Bačak.

Podsjećamo, novi trener Širokog Brijega je Ivica Barbarić,Dalibor Šilić produžio je ugovor na godinu dana, u slučaju da ne nađe bolji aganžman ostaće Wagner, te Stanko Bubalo. Ranije su ugovor produljili Ivan Zovko, Slavko Brekalo i još nekoliko igrača iz omladinske škole.

Za par dana se očekuje dolazak dvojice Argentinaca, napadača i veznog, koji dolaze s dobrim preporukama,ali na probu, na terenu će pokazati svoju kvalitetu.

Široki Brijeg pripreme počinje 16.lipnja, tjedan dana kasnije ide se na Kupres,a 26.lipnja je dogovorena i prva pripremna utakmica sa Zagrebom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.