Fudbaler Zrinjskog za SportSport.ba

Radulović: Vjerujem u svoj tim

Ekipe Zrinjskog i Sarajeva odigrale su juče u Mostaru bez pobjednika (2:2) u derbiju 19. kola Premijer lige BiH. 

Domaćin je u posljednjim minutama meča uspio da stigne do izjednačenja, a veliki doprinos tome dao je i Aleksandar Radulović, vezista Mostaraca. Radulović je u igru ušao u 71. minutu, nakon čega je Zrinjski zaigrao mnogo angažovanije i konkretnije. Na kraju domaći fudbaleri došli su do pozitivnog rezultata, a već u narednom kolu očekuje ih još jedan veliki ispit.

"Poslije derbija sa Sarajevom očekuje nas još jedna teška utakmica, i to u nezgodno vrijeme. Ovaj put gostujemo Širokom Brijegu, ekipi koja kao i mi cilja prvo mjesto u prvenstvu, što znači da nam neće biti ni malo lako. Protiv Sarajeva smo na momente pokazali da imamo sjajnu ekipu, pokazali smo karakter kada je najviše trebalo i  smatram da sa takvim stavom i pristupom možemo očekivati dobar rezultat u narednom kolu. Zbog trećeg kartona neću biti u prilici da na terenu pomognem svojoj ekipi, ali ni malo ne sumnjam u svoje saigreče".

Radulović se osvrnuo i na banjalučki Borac, klub u kojem je započeo svoju karijeru, a koji sada proživljava teške dane.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Igre svog bivšeg kluba u kom sam ponikao i načinio prve fudbalske korake pratim i prava je šteta što se Borac nalazi u takvoj situaciji. Mislim da Banjaluka zaslužuje stabilnog premijerligaša, koji bi se svake godine trebao boriti za sam vrh i izlazak u Evropu. Vidim da ljudi koji su sada u upravi rade odličan posao i ni malo ne sumnjam da će crveno-plavi na kraju sezone ostati u društvu odabranih. Ja im to od srca želim".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.