Zanimljiva izjava Flanagana

"Morao sam zaustaviti Sterlinga da bi publika podivljala"

Ekipa Liverpoola pobijedila je sinoć na domaćem terenu Manchester City rezultatom 3:0.

Veoma zanimljive duele u prvom poluvremenu vodili su bek Liverpoola Jon Flanagan i krilni fudbaler Cityja Raheem Sterling.

Bio je ovo prvi meč za Sterlinga na Anfieldu otkad je otišao za 49 miliona funti u City, a navijači Liverpoola ga nisu baš prijateljski dočekali.

To je znao i Flanagan koji je već nakon 30 sekundi imao direktan duel protiv Sterlinga za kojeg je rekao da je znao da ga mora dobiti.

"Znao sam da je to duel kojeg moram dobiti. Morao sam to učinmiti zbog navijača, da ih dignem na noge. Publika je bila sjajna i uvijek me je podržavala, čak i kada mi nije išlo najbolje", rekao je Flanagan.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.