Zbog povrede glave

Kosorić duže vremena van terena

Midhat Šljivak

Kapiten FK Željezničar, Aleksandar Kosorić, doživio je neugodnu povredu glave na meču Kupa BiH protiv Borca u Banjoj Luci.

Defanzivac Plavih je dobio udarac laktom u glavu, nakon čega je ostao ležati, da bi nakon ukazane pomoći stisnuo zube, te je odigrao kompletan meč.

Nakon meča nije se osjećao dobro. Prebačen je u bolnicu, gdje je ustanovljena povreda glave, koja će ga duže vremena odvojiti od terena.

Prve prognoze ljekara govore kako bi Kosorić mogao odsustvovati s terena šest sedmica, te će on propustiti nekoliko bitnih utakmica ekipe s Grbavice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kosorić je dobio dozvolu za treniranje, ali bez kontakta lopte i glave.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.