FOTO: EPA

Mkhitaryan karijeru nastavlja u Juventusu?

Italija nova destinacija sjajnog veznjaka Borussije Dortmund

Adnan Beganović

Armenski reprezentativac i vezni fudbaler Henrikh Mkhitaryan u ljetnom prelaznom roku bi mogao napustiti redove Borussije Dortmund.

Par mmjeseci prije početka svakog prelaznog roka sjajni Armenac se povezuje sa mnogobrojnim klubovima, a tako je i ovaj put s tim da sada i Mkhitaryan sa sigurnošću ne može reći da će ostati u Dortmundu.

"Sezona još nije gotova, ali možemo reći da je za nas dosadšnji dio i više nego dobar. Sretan sam u Dortmundu, no fudbalski život je promjenjiv", izjavio je veznjak Borussije.

"Juventus? U životu je sve moguće, nikad sa sigurnošću ne možete reći šta će se dogoditi. Dakle, ne želim ništa reći o Juventusu ili o drugim klubovima. Vidjet ćemo šta će se desiti na ljeto", dodao je Mkhitaryan.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti