Dušan Petronijević, iskusno desno krilo Napretka iz Kruševca

Promjene na «Poljudu»

Dva srpska igrača u Hajduku?

Splitski Hajduk uskoro bi mogla pojačati dva igrača iz Srbije. Mlađi je 19-godišnji Marko Spasojević, ljevonogi fudbaler Napretka iz Kruševca koji po Transfermarktu vrijedi 250.000 eura, dok je drugi njegov saigrač, sedam godina stariji Dušan Petronijević, a igra na poziciji desnog krila.

O svemu će odlučiti Uprava kluba, ali se čini kako bi «Bili» mogli pojačati roster pomenutim Srbijancima.

Treba kazati da prvo okupljanje Hajdukovi igrači imaju već u ponedjeljak, u 9 sati, a treneru Anti Miši bi se trebali odazvati svi koji su okončali prošlu sezonu.

Za sada je vjerovatno da će Živković i Bušić vrlo brzo postati «bivši», a da je na izlaznim vratima Kalinić. O sudbini Senijada Ibričića za sada se ne govori mnogo.  
 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.