A, htio je samo asistirati...

Griezmann postigao jedan od najbizarnijih golova ikad

Endin Čaušević

Fudbaleri Atletico Madrida savladali su jučer na Vicente Calderonu ekipu Betisa sa ubjedljivih 5:1 u okviru 31. kola Primere.

Atletico Madrid je iskoristio kiks Barcelone protiv Real Madrida i sada ih od prvog mjesta dijeli samo šest bodova. Atletico je bio ubjedljiv protiv Betisa, a blistao je ponovo Antonie Griezmann koji je postigao dva gola.

Griezmann je u 42. minuti utakmice pogodio za 2:0, a njegov gol je u najmanju ruku bio bizaran. Francuz je želio da asistira za svog saigrača, ali je golman gostiju promašio loptu koja je na kraju završila u mreži gostiju.


Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.