Urugvajac iznenadio sa svojom izjavom

Suarez otkrio detalje iz toaleta

Endin Čaušević

Fudbaler Barcelone Luis Suarez za engleske medije otkrio je zanimljive priče iz svog privatnog života.

Naime, Urugvajac je u intervjuu za engleske medije pričao o svom privatnom životu, te kako se ponaša u svojoj kući. Posebno je interesantno bilo kada je počeo pričati o tome šta radi u toaletu.

"Imam dvoje djece i moram dobro paziti kada sam u toaletu, jer želim da sve bude kao apoteka. Znam da e vam biti smiješno, ali ja uriniram sjedeći", rekao je Suarez.

Fudbaler katalonske ekipe dodao je da je imao velikih problema sa higijenom dok je nastupao u dresu Liverpoola jer neki od njegovih saigrača nisu vodili brigu o svojoj ličnoj higijeni. To je mnogo nerviralo Suareza koji je kasnije napustio Redse i potpisao za Barcu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.