Nema šta, prelijepa je...

Kćerka Siniše Mihajlovića je pravi anđeo...

O. Lekić

Srbijanski stručnjak Siniša Mihajlović na Vidovdan će obilježiti 20. godina braka sa suprugom Arijanom s kojom ima petero djece. 

Najstarija među djecom je kćerka Viktorija koja ima 19 godina, a sudeći po fotografijama izrasla je u pravu ljepoticu i nije bez razloga Siniša jedne prilike izjavio da je nasljednica "ista majka".

Viktorija je plod lijepe ljubavne priče Siniše i Arijane koja je počela još 1996. godine. Upoznali su se u jednom rimskom restoranu, a pored Viktorije oni imaju još četvero djece: Virdžiniju, Miroslava, Dušana i Nikolasa. 

U našoj galeriji možete se uvjeriti kakva je ljepotica kćerka Siniše Mihajlovića. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.