Fudbaler PSG-a otkrio

Lucas: Sekunda je falila da potpišem za United

Endin Čaušević

Fudbaler PSG-a Lucas Moura izjavio je da je prije nekoliko sezona bio na korak prelaska u Manchester United.

Brazilski fudbaler stigao je u PSG 2012. godine, ali je prije toga bio na korak od Manchester Uniteda. Lucas je otkrio da je bio sve dogovorio sa Unitedom, ali da se u posljednji trenutak odlučio da prihvati ponudu PSG-a.

"Bio sam veoma blizu da potpišem za Manchester United, ali sam u posljednjoj sekundi dobio ponudu PSG-a koju sam odlučio prihvatiti. To je bila teška odluka za mene, ali sam shvatio da nisam pogriješio", rekao je Lucas.

On je dodao da je u prvih par mjeseci u PSG-u dosta preispitivao svoju odluku posebno jer nije imao priliku da se dokaže.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Mnogo sam razgovarao sa svojom porodicom i prijateljima. Sumnjao sam u svoj izbor, ali tek sada vidim da nisam pogriješio. Fudbal je takav, morate izabrati jedan tim", dodao je Brazilac.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.