Dobre vijesti za Široki brijeg

Wagner ostaje na Pecari

Santos Lago Wagner, jedan od najboljih igrača Širokog Brijega i dalje će nositi plavi dres. Wagner je trenutno u Rusiji gdje je u posjeti bratu Bajanu, a produljenje ugovora na još godinu dana je telefonski dogovorio sa upravom kluba.

Wagner će se za nekoliko dana vratiti iz Rusije i priključiti treninzima Širokog.

S druge strane, izgleda da lista odlazaka još nije gotova. Danas je uprava kluba napravila sporazumni raskid ugovora sa dva igrača, Markom Zelenikom i Tomislavom Božićem koji su sada slobodni igrači.

Podsjećamo, ekipa trenutno trenira na SRC Musa-Karačić na Blatu, drugi dio treninga će odraditi na Kupresu, a 26. Imaju dogovorenu utakmicu sa Zagrebom. Prvi susret u Europskoj ligi Široki Brijeg igra 2. srpnja 2009., protivnika će saznati 22. lipnja 2009. kada je izvlačenje parova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.