Traži angažman u Rusiji: Wagner

Iako je bilo najavljeno

Wagner se ipak ne vraća u Široki

Brazilac Wagner ipak se neće vratiti u redove Širokog, iako je to takav razvoj situacije bio najavljen iz kluba sa Pecare.Ovaj se Brazilac trenutno nalazi u Rusiji, gdje je u potrazi za novim angažmanom i nema se namjeru vraćati na Pecaru, iako je prije nekoliko dana o tome bilo govora u Širokom.

Širokobriježani trenutno treniraju na SRC Musa-Karačić na Blatu, dok je drugi dio treninga zakazan da se odradi na Kupresu, a 26. lipnja imaju dogovorenu prijateljsku utakmicu sa Zagrebom.

Prvi susret u Europskoj ligi Široki Brijeg igra 2. srpnja 2009., protivnika će saznati 22. lipnja 2009. kada je izvlačenje parova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.