Ljubavni problemi slavnih fudbalera

Oni su slavni i bogati, ali i ostavljeni!

Najpoznatiji svjetski fudbaleri koriste svaku priliku da se u javnosti pojave u društvu svojih ljepših polovina i trude se svoju vezu prikazati u što boljem svjetlu.

Ipak, da ni njima nije sve tako bajno potvrđuje i ova lista ostavljenih fudbalera, kojim u spašavanju veza nisu pomogli ni slava, ni bogatstvo.

Razlozi zbog kojih su poznati fudbaleri ostajali bez svojih djevojaka i žena su raznoliki, a u nastavku pročitajte s kakvim su se sve nedaćama susretali.

Lena Gercke - Sami Khedira

Njemački reprezentativac Sami Khedira jednostavno nije bio previše zanimljiv svojoj djevojci Leni Gercke. Kako se pisalo u tabloidima, Lena je odjednom poručila Khediri da je vezi došao kraj.

Alexis Sanchez - Laia Grassi

Španska ljepotica Laila Grassi bila je u sretnoj vezi sa Alexisom Sanchezom, ali je iznenada odlučila ostaviti slavnog Čileanca. Razlog je bio taj što Sanchez ima sina, a to saznanje se Laili nije nimalo dopalo.

Paolo Guerrero - Barbara Evans

Peruanski napadač Paolo Guerrero ostao je bez svoje zaručnice Barbare Evans, kada je ljepotica posumnjala da je vara. Da li je bila u pravu nikada nije razjašnjeno, ali je veza pukla i bilo je gotovo.

Iker Casillas - Eva Gonzalez

"Njegovo ponašanje je nepodnošljivo", poručila je lijepa Eva Gonzalez nakon raskida veze sa Ikerom Casillasom. Gdje je legendarni golman tada pogriješio nije poznato, ali to više nije ni bitno. Od njihovog raskida prošlo je mnogo vremena i oboje su odavno u sretnim vezama, ali daleko jedno od drugog.

Mario Balotelli - Fanny Negesha

Razlog zbog kojeg je prelijepa Fanny ostavila Balotellija je veoma jednostavan. Italijana nemirnog duha je vrlo teško razumjeti, ali i kontrolisati, pa je manekenki i TV voditeljici jednostavno bilo 'svega preko glave'. Balotelli navodno nikada nije previše žalio ni za jednom djevojkom, pa tako ni za njom, iako se već odavno nije pohvalio nekom novom ljepoticom.

Cristiano Ronaldo - Irina Shayk

"Nije me poštovao i pored njega sam se osjećala kao da sam ružna", izjavila je Irina Shayk nakon što je ostavila vjerovatno najpopularnijeg fudbalera na svijetu Cristiana Ronalda.

Iako su nakon raskida njihove veze kružile brojne glasine i nagađanja oko čega su se zapravo razišli, vjerovatno je najbliže istini priča da je Irina mjesecima dobijala poruke od raznih žena iz cijelog sveta, sa kojima je fudbaler navodno bio dok je putovao sa Real Madridom.

Irina je brzo pronašla zamjenu za Ronalda, ali Portugalac je još traži...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.