U derbiju kola bolja od Radnika iz Hadžića

Bosna Sema maršira prema Prvoj ligi Federacije BiH

Adnan Beganović

Veliku pobjedu ostvarila je Bosna Sema koja je u derbiju 21. kola Druge lige Federacije Bosne i Hercegovine grupa Centar u Hadžićima savladala domaći Radnik (3:1).

Derbi kola opravdao je očekivanja, a Bosna Sema se s nova tri boda učvrstila na prvom mjestu tabele. Gosti su do prednosti stigli u 26. minuti preko Alaedina Varatanovića, da bi u 56. iz jedanaesterca za 0:2 pogodio Kerim Kadrić. Deset minuta kasnije Mustafa Mujić pogađa za 0:3, a u 70. minuti Mustafa Mujan je pogodio za konačnih 1:3.

Golovima Muamera Kadušića, Amera Rakića i Osme Nuhanovića fudbaleri TOŠK-a su rezultatom 3:0 savladali Azot, te su ostali u igri za plasman u Prvu ligu Federacije BiH.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Borac je u Jelahu rezultatom 2:1 savladao Pobjedu, Famos je bio ubjedljiv u duelu sa Rudarom iz Zenice (4:1), dok je Mladost golom Anesa Džafe s minimalnih 1:0 savladala Ilijaš.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.