Prijateljska utakmica

Hajduk remizirao sa Libijom

NK Hajduk je uoči odlaska na pripreme u Sloveniju, daleko od javnosti odigrao prijateljsku utakmicu protiv mediteranske reprezentacije Libije. Susret je završio rezultatom 1:1.

Bila je ovo prva provjera «Bilih» s obzirom da su sa treninzima krenuli prije nekoliko dana. Libija je povelam, da bi Hajduk do izjednačenja preko Oremuša stigao do remija.

Kako prenosi sportnet.hr na pripreme u Sloveniju odlaze sljedeći igrači: Subašić, Tomić, Stipica, Šerić, J. Buljat, Vejić, Ibričić, Vukušić, Tomasov, Gabrić, Strinić, Oremuš, Skoko, Maloča, Aračić, Tičinović, Rubil, Brkljača, Pandža, Obšivač, Trebotić i Ljubičić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.