Prva muška liga RS

OKK Borac protiv KK Slavije za biti ili ne biti

D. Vejo

Košarkaši Borca nemaju više sta da čekaju. U posljednjem kolu regularnog dijela prvenstva pobjedu spasa tražit će večeras pred svojom publikom, kada im u goste dolazi ekipa Slavije iz Istočnog Sarajeva.

Prostora za kalkulacije više nema. Pred izabranicima Bojana Božića večerašnja utakmica ujedno je i odlučujuća jer ukoliko pobjede sebi su osigurali mjesto koje ih i naredne sezone ostavlja u društvu najboljih. Seriju loših rezultata trebali bi što prije prekinuti.

U taboru crveno-plavih pred ovaj meča nema povrijeđenih tako da spremni dočekuju protivnika. 

Slavija nema ni jednu pobjedu u proljetnom dijelu sezone, ali domaćin ne uzima to kao olakšavajuću okolnost te ih ni u jednom momentu ne potcjenjuju.

Utakmica 22. kola između Borca i Slavije igra se večeras od 20.15 u dvorani Borik.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.