OKK Borac dočekuje Slaviju, KK Prijedor gostuje u Bileći

Utakmice 22. kola

OKK Borac dočekuje Slaviju, KK Prijedor gostuje u Bileći

D. Vejo

Narednog vikenda očekuju nas utakmice posljednjeg 22. kola regularnog dijela prvenstva Prve muške lige Republike Srpske.

Derbi kola svakako će se odigrati u Bileći gdje tamošnji KK HEO dočekuje KK Prijedor, dok će košarkaši Borca opstanak u društvu najboljih tražiti na svom parketu protiv ekipe Slavije. Košarkaši Kozare iz Gradiške nakon što su obezbjedili opstanak rasterećeni idu u Teslić, dok Bratunac dočekuje Drinu. 

Košarkaši Sutjeske iz Foče na svom će parketu snage odmjeriti sa ekipom Rogatice koja je ove sezone uvijek nezgodan protivnik.

Podsjetimo, lider na tabeli SKK Student slobodna je ekipa u posljednjem kolu regularnog dijela šampionata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi