Portugalac od naredne sezone u Francuskoj?

Bomba iz Pariza: Ronaldo potpisao predugovor s PSG-om?

E. Čaušević

U francuski medijima danas se pojavila informacija da je Cristiano Ronaldo potpisao ugovor sa aktuelnim prvakom Francuske, PSG-om.

Prema pisanju medija u Francuskoj portugalski fudbaler potpisao je prethodnih dana predugovor sa PSG-om, a ova vijest uzdrmala je sve u Madridu. Navodno, PSG će ovog ljeta potrošiti oko 300 miliona eura, a većina novca će otići na transfer Ronalda.

PSG ovog ljeta ostaje bez Zlatana Ibrahimovića i čelnici kluba žele naći fudbalera koji će preuzeti lidersko mjesto ove ekipe.

Navodno, Ronaldo je odbio mogućnost da se vrati u Manchester United, jer mu je PSG ponudio duplo veću godišnju zaradu. Ukoliko se ova informacija ispostavi tačnom ovo će biti veliki šok za navijače Real Madrida, ali i PSG-a.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Vijest da je Ronaldo potpisao predugovor sa prvakom Francuske prenio je i španski Mundo Deportivo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.