Foto: EPA

Ronaldo povrijeđen

Šok za Real: Ronaldo propušta revanš protiv Cityja?

Midhat Šljivak

Prva zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo mogao bi propustiti i uzvratni meč polufinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja.

Portugalac nije igrao sinoć u remiju s Građanima (0:0) zbog povrede, ali čini se kako se radi o nezgodnoj povredi koja traži mirovanje.

Španski mediji tvrde kako je Ronaldo danas obavio dodatne preglede. Ustanovljena je povreda mišića i sigurno je da će CR propustiti duel Primere protiv Real Sociedada.

Upitan je njegov nastup protiv Manchester Cityja u uzvratu Lige prvaka, gdje će Real imati prednost domaćeg terena u revanšu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ove sezone je Ronaldo postigao 47 pogodaka u 44 utakmice za Kraljeve.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.