Izbor Sportskih novosti

Novo priznanje: Sušić uvršten u idealni tim sezone

Bh. reprezentativac Tino Sven Sušić uvršten je u najbolji tim sezone. 

Nastupi Sušića u dresu Hajduka nisu prošli nezapaženo od strane brojnih evropskih klubova koji su pokazali interesovanje, a veliko priznanje za još jednu odličnu sezonu u HNL-u stiglo je i od strane Sportskih novosti. 

Ugledni hrvatski sportski list je uvrsio Sušića u najbolji tim sezone, a pored njega među najboljih jedanaest još su: Nestorovski (Inter), Tomasov (Rijeka), Bezjak (Rijeka), Pjaca (Dinamo), Andrijašević (Lokomotiva), Milić (Hajduk), Rahmani (Split), Samardžić (Rijeka), Ristovski (Rijeka) i Eduardo (Dinamo). 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Sušić je ove sezone u hrvatskom prvenstvu postigao 11 pogodaka i upisao pet asistencija. Za njegove usluge Hajduk će tražiti između tri i pet miliona eura.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.