Trener Zrinjskog nakon utakmice

Marinović: Nije lako osvojiti bod na Grbavici

Vinko Marinović je imao više razloga za zadovoljstvo nakon večerašnje utakmice na Grbavici. 

Zrinjski je uz malo sreće uspio sačuvati svoju mrežu netaknutom i osvojiti zlata vrijedan bod u borbi za titulu, a zadovoljstvo nije krio ni Marinović. 

"U prvom poluvremenu smo imali i mi i Željezničar dobre šanse, dok su domaći u nastavku još više izvršili pritisak. Nismo uspjeli na sredini zadržati loptu jer bi se onda i nama otvorila situacija za gol, ali na kraju moramo biti zadovoljni. Protiv Željezničara nije lako osvojiti bod", kazao je Marinović.

Koliko je dobar bod u ambicijama za titulu?

"Vidjećemo do na kraju. Osvojili smo bod, zadržali smo se na prvom mjestu i biće teško do kraja. Da li je to dovoljno ili ne, vidjećemo na kraju. Željo će i dalje nastaviti svoju borbu za Evropu i biće pritisak na sve ekipe. Mislim da Željo ima dobru ekipu", istakao je Marinović pred prisutnim novinarima. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.