FOTO: EPA

Već ga žele u Italiji

Benatia: Ako u Bayernu žele da odem, otići ću

Velike su šanse da će Medhi Benatia na kraju sezone napustiti Allianz Arenu. 

Marokanski reprezentativac se nakon oporavka od povrede vratio u početni sastav Bayerna, međutim status u minhenskom klubu mogao bi se promijeniti ukoliko na ljeto iz Borussije Dortmund dođe Mats Hummels. 

"Hummels je vrhunski fudbaler i dobrodošao je u Bayern. U mom slučaju, ukoliko ljudi iz kluba žele da odem, onda ću to i učiniti. Neću pričati o tome uoči važnih utakmica, sada mi je najbitnije samo da završimo sezonu na najbolji način", izjavio je Medhi Benatia. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Benatia za Bayern nastupa od 2014. godine kada je stigao iz Rome, a u slučaju odlaska, najozbiljniji kupac za njegove usluge je Juventus. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.