FOTO: EPA

Unatoč interesu sa Otoka

Marca: Bale produžuje ugovor sa Real Madridom

Čelnici Reala čine sve kako bi Gareth Bale i u budućnosti nastupao za kraljevski klub. 

Velšanin je jedan od najboljih fudbalera u Primeri i nije tajna da na tržištu vlada veliko interesovanje za njegove usluge, ali šanse da napusti Santiago Bernabeu u bliskoj budućnosti su i dalje izrazito male. 

Marca je objavila da je Bale sa čelnicima madridske momčadi započeo pregovore po pitanju produženja ugovora, a navodno novi bi garantovao znatno veća primanja i vrijedio bi do 2021. godine. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bale, koji je ove sezone u Primeri postigao 19 pogodaka i 11 asistencija, nalazi se na listi želja gradskih rivala Manchester Uniteda i Cityja. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.