Transfer špekulacije

Bayern dovodi 'zaboravljenog' reprezentativca Hrvatske?

Pomalo nerealno zvuči vijest koju su danas prenijeli pojedini mediji iz regiona, ali i Evrope.

Prema njihovom pisanju, pomalo zaboravljeni hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka nalazi se na meti slavnog Bayern Munchena, koji je spreman platiti 7 miliona eura obeštećenja kako bi ga doveo.

Ćorluka trenutno nastupa za Lokomotiv iz Moskve i jedan je od najvažnijih fudbalera ovog ruskog kluba, ali je činjenica da bi njegovi čelnici teško mogli odoljeti ponudi iz Bayerna.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Vedran Ćorluka (30) je u svojoj bogatoj karijeri nastupao za Dinamo, Manchester City, Tottenham, Bayer Leverkusen i Lokomotiv Moskvu, a za reprezentaciju Hrvatske je upisao 85 nastupa uz četiri postignuta gola.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.