Ponovo saigrači

Lewandowski: Drago mi je što je Hummels došao u Bayern

Napadač Bayerna Robert Lewandowski je u izjavi za njemačke medije prokomentarisao dolazak Matsa Hummelsa među Bavarce.

Sjajni Poljak je istakao da je veoma sretan što je njegov klub dobio tako dobrog igrača i što će ponovo dijeliti svlačionicu.

"Dobro je što je Hummels došao u Bayern. Drago mi je zbog toga jer je on veliki igrač o čijim je kvalitetima suvišno govoriti", započeo je Lewandowski i nastavio:

"Mislim da će sa Boatengom činiti sjajan tandem, jer se njih dvojica poznaju iz njemačke reprezentacije. Hummels nam neće samo pomoći u odbrani, već i u igri općenito, a bit će nam od posebne koristi u evropskim utakmicama".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjetimo, Lewandowski i Hummels su u Bayern stigli iz Borussije Dortmund i prethodno su s mnogo uspjeha sarađivali u ekipi sa Westfalena.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.