Trener Mladosti nakon poraza u Zenici

Rahimić: Čelik je danas zasluženo pobijedio

Dino Kurbegović

Nogometaši Mladosti iz Doboja kod Kaknja danas su na Bilinom polju u posljednjoj utakmici u prvenstvu poraženi od domaćeg Čelika rezultatom 1:0, a pogodak odluke postignut je u drugom poluvremenu s bijele tačke.

Kakanjci su sezonu završili uspješno jer su uspjeli ostati u Premijer ligi u svojoj prvoj sezoni u najjačem rangu takmičenja u nogometu. Nakon utakmice trener Ibro Rahimić govorio je o današnjoj utakmici, te planovima za naredni period.

"Prije svega ja bi da čestitam Čeliku na pobjedi i ovoj sezoni, koju su jako dobro odigrali.Mislim da je danas bila fer i korektna utakmica.Moji su igrači istrošeni i dugo su bili pod pritiskom, tako da se vidjelo da jedva čekaju kraj prvenstva.Nismo danas mogli parirati Čeliku, posebno u drugom poluvremenu" ističe Rahimić.

U narednoj sezoni potrebna su kvalitetna pojačanja na postojeći igrački kadar

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ja sam zadovoljan ovom sezonom, ove tri zadnje utakmice smo igrali faktički u kombinovanom sastavu. Mi ćemo sada uraditi jednu detaljnu analizu, te pokušati dovesti kvalitetne igrače i dobro se spremiti za narednu sezonu, koja će sigurno biti veoma kvalitetna i teška", kazao je Rahimić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.