Fudbaler Zrinjskog

Čolić: Dokazali smo da smo zaslužili titulu

Endin Čaušević

Benjamin Čolić je jedan od onih fudbalera koji kao da su se pretplatili na osvajanje trofeja u Premijer ligi.

Bivši fudbaler Željezničara i Čelika je još jednom osvojio pobjedničku medalju, a nakon završetka utakmice protiv Slobode bio je veoma zadovoljan.

"Četvrta titula je tu, sasvim zasluženo. Iako smo titulu osvojili još u prošlom kolu, danas smo je ovjerili i pokazali da smo zasluženo na prvom mjestu", rekao je Benjamin Čolić, te potom progovorio o daljim ambicijama:

"Još uvijek imam ugovor sa Zrinjskim i vjerovatno ostajem ovdje u narednoj sezoni. Međutim, sada slijedi ljeto pa ćemo vidjeti šta će biti dalje".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Zrinjski je u posljednjem kolu Premijer lige BiH na svom terenu savladao Slobodu sa 2:1 i proslavio četvrti naslov prvaka BiH u klupskoj historiji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.