Vukovi kupovali u Zagrebu

Wolfsburg kupio mladog napadača Dinama

D. Vejo

Zoran Mamić itekako zna da vodi fudbalski posao. 

Nit jednog od igrača Dinama ne daje za malo novca, to pokazuje i novi transfer koji je obavio. Za velikih 10 miliona eura, prodao je mladog Josipa Brekala u Bundesligu, tačnije u Wolfsburg. Ovaj mladi napadač privukao je pažnju Zelenih na način da je već u drugom nastupu za Plave, postigao pogodak.

"On je na meti mnogih klubova. Da nije otišao sada u inostranstvo vjerovatno bi već tokom narednog prijelaznog roka potpisao za neki od inostranih klubova. Kada je u pitanju cijena transfera, za njega smo dobili najviše što smo mogli a to je 10 milion eura. Želim mu svu sreću u daljem nastavku karijere", kazao je za medije trener Dinama, Zoran Mamić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.