I prije godinu dana Bazina je najvaljen kao pojačanje Širokog Brijega, ali je otišao u Austriju

Široki Brijeg ostao bez značajnog pojačanja

Bazina prekida karijeru!?

Iako je najavljen kao veliko pojačanje Širokog Brijega izgleda da Bazina ipak neće zaigrati u spomenutom klubu. Naime, kako sam kaže nije problem do kluba,koji je bio korektan i dao dobru ponudu, već do toga da se odlučio za prestanak karijere.

"Već dugo igram vani, čovjek se zasiti, a učestale su i ozljede, pa najvjerojatnije neću zaigrati u Širokom Brijegu već ću završiti svoju igračku karijeru.", kaže Bazina.

Ovo je sigurno uveliko ožalostilo trenera Barbarića, ali i sve navijače koji su priželjkivali Bazinu u dresu Širokog Brijega.

U zadnjim danima bilo je turbulentno na Pecari, sa mnoštvom preokreta, prvenstveno sa Wagnerom, kasnije i sa Šilićem, pa ćemo još sačekati i vidjeti što će biti s Bazinom u konačnici.

Jučer su Širokobrijažani odigrali prvu pripremnu utakmicu sa Osijekom koja je završila rezultatom 1:1. Osijek je poveo prekrasnim golom Todorčeva u 23. minuti, a Široki je u 34. minuti izjednačio nakon što je Barišić odlično šutirao, a vratar Osijeka odbio loptu do Tiaga koji pogađa za izjednačenje.

Barbarić može biti zadovoljan onim što su prikazali njegovi igrači, u prvom poluvremenu igrali su: Bandović - Diogo, Topić, Renato, Barišić, Ivanković, Martinović, Martines, Zovko - Tiago, Varea, dok su u drugom nastupili: Marić - Križanović, Zurak, Brekalo, Hrkać - Ljubić, Wagner, Glavina, Šilić - M. Pinjuh i Perajica.

Došlo je i do promjene mjesta odigravanja druge pripremne utakmice protiv Zagreba,pa će  se umjesto  na Kupresu utakmica odigrati na Pecari u petak 26.6.

Jučer su stigli i certifikati za Argentinca Martinesa i Mladena Križanovića, oni su prijavljeni UEFA-i, ali je pitanje da li će UEFA odobriti njihov nastup.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.