Hrvat na Mestalli?

Halilović potvrdio pregovore sa Valencijom

Mladi fudbaler Barcelone Alen Halilović mogao bi ovog ljeta pronaći novi klub.

On je ove sezone igrao na posudbi u ekipi Sportinga iz Gojona za koju je nastupio 37. puta, a izgleda da se još uvijek neće vratiti u Barcelonu.

Naime, za njegove usluge interesuje se ekipa Valencije koja bi ga mogla angažovati ovog ljeta, a pregovore je potvrdio i sam Halilović.

"Još uvijek nema dogovora sa Valencijom, ali razgovori su u toku. Trenutno čekamo šta će reći Barcelona. Volio bih ostati na Camp Nouu i izboriti se za mjesto u prvom timu, ali otvoren sam i za pronalazak novog kluba", rekao je Halilović i dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Barcelona još uvijek ima planove sa mnom i žele imati otkupnu klauzulu u slučaju da me prodaju bilo gdje".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.