Grčki velikan pokazao interes

Šunjić nakon ispadanja napušta Stuttgart?

Bh. reprezentativac Toni Šunjić nalazi se na izlaznim vratima Stuttgarta, pišu njemački mediji. 

Šunjić (27) je na Mercedes-Benz Arenu dospio u ljetnom prijelaznom roku iz Kubana, a za jednu sezonu provedenu u Stuttgartu nije uspio u potpunosti opravdati očekivanja i sve je izvjesnije da će uskoro promijeniti sredinu. 

Mediji u Njemačkoj su objavili kako rukovodstvo Stuttgarta nakon ispadanja iz elitnog ranga ne bi imalo ništa protiv prodaje Šunjića, a kao potencijalni kupac za njegove usluge spominje se trofejni grčki klub Olympiakos.

Naš fudbaler je navodno tip igrača kakav bi odgovarao Olympiakosu, a vrijeme će pokazati koliko zapravo u cijeloj priči ima istine.

Potražite više informacija na temu Super League:

Vrijedi podsjetiti da je Šunjić u svojoj debitantskoj sezoni odigrao 28 utakmica u dresu Stuttgarta i pritom se dva puta upisao u strijelce. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.