Španski stručnjak ide u City

Guardiola: Bayern ima sjajnu budućnost bez mene

Endin Čaušević

Španski stručnjak, Pep Guardiola, sinoć se oprostio od ekipe Bayerna.

Bavarci su sinoć u finalu DFB Pokala savladali nakon penala Borussiju Dortmund i sezonu su završili sa duplom krunom. Finale u Berlinu bila je posljednja utakmica za Guardiolu na klupi Bayerna. Guardiola ide u Manchester City, a nakon utakmice u suzama se oprostio od igrača.

Ipak, španski stručnjak je nakon utakmice izjavio da vjeruje da Bayern ima sjajnu budućnost i bez njega, te da je bila prava odluka što je došao u ovaj klub.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Kada me Bayern zvao prije nekoliko godina bio sam jako sretan, a sada znam da je to bila prava odluka da dođem u ovaj sjajni klub. Bayern ima sjajnu budućnost i bez mene sa ovim odličnim igračima i sjajnim mentalitetom", rekao je Guardiola.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.