Stadion "Gaj"

Niželigaš iz Brčkog se može pohvaliti lijepim stadionom

Bosanskohercegovački fudbal bi, bez ikakve sumnje, bio mnogo kvalitetniji kada bi se unaprijedila infrastruktura na našim stadionima.

Stadioni u nižim ligama obično više liče na oranice i livade nego na fudbalska borilišta, a nažalost često svjedočimo katastrofalnim terenima i na stadionima u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Srećom, uvijek postoje izuzeci. Lijepa priča dolazi nam iz Brčkog, gdje su nedavno obavljeni radovi na stadionu "Gaj", na kojem nastupa FK Izbor, koji se takmiči u 2. ligi Tuzlanskog kantona - Sjever.

Teren na ovom stadionu izgleda zaista dobro za bh. prilike, a odnedavno ima i jednu natkrivenu tribinu. Na stadionu "Gaj" se čak nalaze i reflektori, pod čijim je svjetlima već odigrano nekoliko prijateljskih utakmica.

U našoj fotogaleriji pogledajte kako izgleda stadion na kojem nastupa klub koji se nalazi tek na četvrtom mjestu u svojoj konkurenciji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.