Istekla posudba

Ajayi napušta Široki Brijeg i vraća se u Rijeku

Nigerijski napadač Goodness Ajayi će od naredne sezone najvjerovatnije nastupati za Rijeku.

Ovom Nigerijcu je u prošloj sezoni nastupao za Široki Brijeg kao posuđen igrač, a sve su prilike da se više neće zadržavati na Pecari.

Ajayiju je istekla posudba i informacije bliske klubu sa Rujevice govore da u hrvatskom viceprvaku ozbiljno računaju na Nigerijca u narednoj sezoni, te da će ovaj mladi fudbaler dobiti drugu priliku u Rijeci.

Nigerijski fudbaler će se pojaviti na prozivci Rijeke koja je zakazana za 9. juni, kada će ovaj klub započeti pripreme za nastup u Evropskoj ligi, a tada bi trebalo postati i definitivno jasno da se neće vraćati nazad na Pecaru.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednim danima bi trebala biti poznata i sudbina Joze Špikića, koji je za Široki Brijeg također nastupao kao posuđen igrač iz Rijeke.

Ovaj fudbaler je zbog teške povrede propustio cijelu proljetnu polusezonu, a njegov ostanak na Pecari je pod znakom pitanja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.