Jan Vennegoor of Hesselink

Novo pojačanje na Maksimiru?

Hesselink na meti Dinama

Nakon Dimitriosa Papadopuolosa još bi jedno zvučno ime moglo sletjeti u svlačionicu Dinama. Prema informacijama portala Soccer365 holandski napadač iz Celtica Jan Vennegoor of Hesselink nova je meta Dinama.

Holanđanin je karijeru započeo u Twenteu, odakle je 2001. godine otišao u PSV u kojem se zadržao do 2006. godine. U to je vrijeme bio i reprezentativac Holandije, a učestvovao je na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj.

Nakon prvenstva za 4,9 miliona eura 30-godišnji Hesselink otišao je u Celtic u kojem igra i danas. Priču oko transfera potvrdio je Hesselink koji je rekao da postoji kontakti Dinamom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.