Nikom nije jasno...

Otkud ovaj čovjek među zvijezdama Reala i kako je to uspio?

Fudbaleri Real Madrida su u subotu navečer proslavili svoju 11. titulu prvaka Evrope, a na slavlju im se pridružio i jedan nepozvan gost.

Na pobjedničkom podiju gdje su se nalazili fudbaleri kraljevskog kluba ukazao se i jedan nepozvan gost, a riječ je o Gaspareu Galassu.

Galasso je 23-godišnji italijanski komičar, kojem nije strano 'upadati' na razna dešavanja i pretvarati se da je i on dio toga. Recimo, nešto slično poput Francuza Remija Gaillarda, koji je ipak neuporedivo veća faca.

Ipak, Galassu treba odati priznanje jer se nekako uspio snaći i pridružiti se Realovim zvijezdama uprkos nevjerovatnom obezbjeđenju. Kako mu je to pošlo za rukom samo on zna...


Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.