Kuzmanović i Rodrigues u Doboj Kaknju

Dvojica napadača pojačala Mladost

Midhat Šljivak

Mladost iz Doboj Kaknja dobila je danas dvojicu novih fudbalera. Radi se o napadačima Mići Kuzmanoviću i Brazilcu Alexandreu di Estefanu Marceni Rodriguesu.

Kuzmanović je proteklih šest mjeseci igrao za Drinu iz Zvornika, gdje je u 15 nastupa u Premijer ligi postigao četiri gola. Pored ovog tima Kuzmanović je nosio dres Borca, Zvijezde, Jagodine i Modriče.

S druge strane Brazilac je 23-godišnjak i također igra na poziciji napadača. Potpisao je ugovor na šest mjeseci uz mogućnost produženja na dvije i po godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Posljednji angažman ovaj igrač je imao u Pelotasu, a igrao je za omladinske ekipe Americe Mineiro, Internacional, Ponte Preta i Boa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.