Izvršni direktor Bayerna

Rummenigge ostaje u Bayernu do 2019. godine

Karl-Heinz Rummenigge će ostati u Bayernu do ljeta 2019. godine. 

Izvršnom direktoru minhenske momčadi je krajem godine isticao ugovor, međutim nakon pregovora pristao je na produženje saradnje i u saopštenju objavljenom na zvaničnomsajtu potvrđeno je da će ostati do 2019. godine.

Rummenigge je prilikom potpisivanja ugovora zahvalio predsjedniku kluba Hopfneru na "povjerenju i ozbiljnom zajedničkom konstruktivnom radu." 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Nekadašnji njemački reprezentativac je igrao za Bayern od 1974. godine i na 310 utakmica je postigao 162 gola. Potpredsjednik kluba je postao 1991. godine, a izvršni direktor 2002. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.