Mandžukić će i dalje nositi modri dres

Nakon dugih pregovora

Mandžukić ostaje u Maksimiru

Mario Mandžukić ostaje u Dinamu. Ovo je definitivan zaključak pregovora koji su trajali sa najboljim igračem Modrih oko nastavka karijere, a projekat «Dinamo u Ligi prvaka» svidio se hrvatskom reprezentativcu i njegovom menageru, ali i Upravi Dinama.

Uprkos dogovoru oko ostanka u klubu, Dinamo ne želi popustiti u vezi njegove kazne za nesportsko ponašanje koja glasi 10.000 eura.

No, pomenuti novac neće ostati u klubu nego će NK Dinamo donirati Leoni Zajšek, dvogodišnjoj djevojčici koja boluje od leukemije.

Za Mandžukića su interes pokazivali Werder i neki engleski klubovi, mada prava ponuda u klub nije došla.

Nije isključeno da Mandžukić na zimu napusti Dinamo, ukoliko se izjalovi plan o ulasku u Ligu prvaka i stigne ponuda koja se ne može odbiti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.