Ponuda Galate

Galatasaray poslao ponudu za Omića

Midhat Šljivak

Turski Galatasaray poslao je ponudu za košarkaša bh. korijena Alena Omića.

Nesuđeni reprezentativac BiH iza sebe ima odličnu sezonu u španskoj Gran Canariji, te je svojim igrama privukao pažnju Galatasaraya.

Trener Galate Ergin Ataman želi Omića vidjeti u svom rosteru naredne sezone i poslao je službenu ponudu za 24-godišnjeg košarkaša iz Banovića.

Omić je protekle sezone u ACB ligi ubacivao preko 12 poena uz sedam skokova po meču, dok je u Eurocupu postizao gotovo poen više.

Potražite više informacija na temu Super Ligi:

Pored Omića, turski klub je poslao ponudu i za centra Laboral Kutxe Ioannisa Bourousisa, te bismo ovaj duo naredne sezone mogli gledati pod košem istanbulskog tima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.