Verratti želja Bavaraca

Ancelotti slaže kockice u Bayernu

Midhat Šljivak

Italijanski stručnjak Carlo Ancelotti od ove sezone je novi trener minhenskog Bayerna.

Slavno trenersko ime na klupi Bavaraca donosi i promjene unutar kluba. Već je otpisao neke od igrača, a namjerava i kupiti nekoliko fudbalera s kojim je već sarađivao.

Jedan od njih je i veznjak PSG-a Marco Verratti. Ovaj sjajni fudbaler se već dugo povezuje s odlaskom iz redova francuskog prvaka. Kao potencijalni kupci spominju se Barcelona, Real Madrid i Manchester United, a sada se u igru za njegovo dovođenje uključio i Bayern.

Ancelotti je veliki ljubitelj Verrattija. Želi ga vidjeti ponovo u svom timu, te će Bavarci vjerovatno poslati ponudu za sjajnog italijanskog fudbalera.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Protekle sezone Italijan je dosta odmarao zbog povrede. Odigrao je 28 utakmica i sigurno je da od njega tek treba očekivati velike partije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.