Vratio se na Maksimir

Kranjčar naslijedio Mamića u Dinamu

Čelnici Dinama za novog trenera su danas imenovali Zlatka Kranjčara. 

Legenda 'modrih' i miljenik navijača se nakon 18 godina vratio u najtraži klub, a na klupi Dinama će zamijeniti Zorana Mamića koji je prije nekoliko dana prihvatio ponudu Al Nassra iz Saudijske Arabije.  

Kranjčar je kao fudbaler u karijeri odigrao 307 utakmica za Dinamo i pritom postigao 125 golova. Ovo mu je ujedno treći put da vodi ekipu s Maksimira. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Tokom dosadašnje trenerske karijere Kranjčar je još imao priliku trenirati Klagenfurt,Wienerfeld, Segestu, Linz, Slaven Belupo, Samobor, El Masry, Zagreb, Rijeku, Al-Shaab, Croatiju Sesvete, Dunajsku Stredu, Persepolis, Sepahan, Al-Ahli i reprezentacije Hrvatske i Crne Gore. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.