Plemići odradili prvi trening na Kupresu

Marinoviću na raspolaganju 25 igrača, sutra protiv Osijeka

Samir Mlaćo

Nogometaši mostarskog Zrinjskog danas su doputovali na Kupres, a zatim odradili i prvi trening u svojoj bazi gdje će provesti narednih sedam dana.

Među Plemićima vlada sjajna atmosfera, a sa ekipom je trenirao i Matej Sivrić, nogometaš koji se nalazi na probi i čija sudbina će biti poznata u narednim danima, što nam je potvrdio i šef stručnog štaba tima iz Mostara Vinko Marinović.

Marinovića smo pitali i kakva je situacija sa prvim golmanom njegovog tima Goranom  Karačićem koji je prije par dana za naš portal potvrdio da je 90 posto završio transfer u Turskoj, ali primijetili smo da i i dalje trenira sa ekipom.

Šef Plemića koji na raspolaganju ima ukupno 25 igrača uključujući i četiri golmana  kratko nam je kazao da je Karačić za sada tu, ali da nije sigurno da li ostaje ili odlazi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Već sutra Zrinjski će odigrati prijateljski susret protiv Osijeka, a mjesto odigravanje je obližnji Tomislavgrad. U utorak protivnik našem šampionu će biti ekipa Cibalije, a i ovaj duel će biti odigran u istom gradu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.