Saznaje SportSport.ba

Sani Čampara blizu Real Madrida!

Edmir Škorić

Kadetski košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine Sani Čampara na pragu je Real Madrida, saznaje SportSport.ba.

Čampara je trenutno u Španiji sa bh. reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu i tamo bi, prema svemu sudeći, mogao i ostati.

Prema našim saznanjima, sjajnog šutera želi Real Madrid, a ovu informaciju potvrdio nam je i prvi čovjek Sparsa Nermin Selimović.

On je u razgovoru za naš portal istakao da su pregovori u toku, te vjeruje da će sve biti uspješno okončano u narednom periodu.

Sani bi najprije igrao u juniorskom timu slavnog madridskog kluba, a onda bi, naravno ukoliko se izbori, dobio i mjesto u prvom timu. 

U svakom slučaju, igre našeg mladog košarkaša nisu prošle nezapaženo i vjerujemo da bi on mogao stopama Mirze Teletovića, koji je prije NBA lige igrao u Španiji.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.