Prijateljska utakmica u Sloveniji

Gojak strijelac u remiju Dinama

Fudbaleri Dinama danas su u Murskoj Soboti odigrali novu prijateljsku utakmicu.

U okviru priprema za narednu sezonu zagrebački klub je odmjerio snage sa Panduriijem iz Rumunije i konačan rezultat glasio je 1:1, a prvi pogodak na susretu viđen je u samom finišu poluvremena. 

Za vodstvo Pandurija u 38. minuti pobrinuo se Mrzljak, a brojne prilike u nastavku su Modrima donijele izjednačenje u 90. minuti kada je mladi bh. reprezentativac Amer Gojak zabio za konačnih 1:1. 

Protiv Pandurija je igrao i Armin Hodžić koji je zamijenjen u 58. minuti.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Na kraju dodajmo da je u prijateljskoj utakmici danas pogodak zabio još jedan bh. fudbaler, a radi se o Aldinu Čajiću čija je Dukla savladala Češke Budejovice sa visokih 6:0. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.