Francuz nije krio oduševljenje novom sredinom

Ben Arfa: Stigao sam u jedan od najboljih klubova

D. Vejo

Novi trener PSG-a Unai Emery odmah je počeo sa radom pa je tako na Park prinčeva doveo jednog od najboljih veznjaka u Ligue 1 prošle godine Hatema Ben Arfu.

Iskusni 29-godišnjak ima sjajnu sezonu iza sebe. A kako je to zamijeniti dres Nice sa dresom PSG-a ispričao je upravo Francuz.

"Zaista sam sretan što sam ovdje. Ne mogu vam opisati koliko mi je drago što ću biti dio ovakvog kluba. Do jučer sam bio nezaposlen, a danas evo oblačim dres jednog od najboljih klubova današnjice. Srce mi je puno", rekao je za francuske medije novopečeni član Svetaca, Hatem Ben Arfa.

Hatem Ben Arfa će nositi dres sa brojem 21.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.