Manchester traži napadača

Alex Ferguson želi Owena

Adnan Beganović

Nakon što je izgubio bitku za Benzemu, menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson, u grozničavoj je potrazi za napadačem, a engleski mediji sinoć su objavili da je Old Traffordu najbliži nekadašnji engleski reprezentativac Michael Owen.

Prema pisanju engleskih medija predstavnici Owena i Manchestera započeli su pregovore, a konkretnih informacija o toku istih još uvijek nema.

Međutim, da se doista nešto dešava govore podaci engleskih kladionica kod kojih je mogućnost Owenovog prelaska u Manchester jučer u ranim popodnevnim satima bila procijenjena na 20-1, dok je kasno sinoć porasla na 9-4, što bi moglo značiti da je dogovor veoma blizu.

Owen u nekoliko posljednjih sezona ima problema sa povredama, zbog čega je propustio veliki broj utakmica, no Sir Alexu očito to ne smeta i postoji velika mogućnost da upravo Owen pokušao začepiti rupe u napadu Crvenih vragova, koje su nastale odlaskom Ronalda i Teveza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.