Prvo pojačanje za Travnik

Sabahudin Jusufbašić ponovo na Piroti

Samir Mlaćo

Nogometaši Travnika koji su protekle sedmice startali sa pripremama za novu sezonu Prve lige Federacije dobili su i prvo pojačanje.

Naime, redove Vezira pojačao je dojučerašnji napadač Viteza Sabahudin Jusufbašić koji je već nosio dres Travnika, a iz kojeg je i otišao u Vitez gdje je proveo posljednju sezonu i pol.

Ovaj 26-godišnjak ponikao je u bugojanskoj Iskri, a nastupao je i za Čapljinu, GOŠK, Velež, te tuzlansku Slobodu.  U protekloj sezoni u  dresu Viteza upisao je 11 nastupao uz jedan pogodak i tri asistencije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jusufbašić je saradnju sa Vezirima dogovorio danas, a kako saznajemo iz izvora bliskih klubu, nekoliko prvotimaca iz protekle sezonu vrlo blizu je dogovora sa čelnicima kluba te će Travnik prema svemu sudeći imati respektabilnu momčad u sezoni koja dolazi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.