Čuriću istekla posudba iz Mladosti, postao slobodan igrač

Veziri ostaju bez kapitena

Čuriću istekla posudba iz Mladosti, postao slobodan igrač

Samir Mlaćo

Nakon što na kraju ipak nisu uspjeli izboriti opstanak u Premijer ligi naše zemlje, nogometaši Travnika u narednoj sezoni nastupati će u Prvoj ligi Federacije što svakako ne može obradovati njihove navijače koji na Piroti više neće moći pratiti duele sa Željezničarom, Sarajevom, Slobodom, Čelikom...

U klubu sa Pirote ne vlada nimalo dobra situacija, a veliki broj igrača najavio je odlazak. Neki su postali i slobodni, a jedan od njih je i vezista Anel Čurić koji  je posljednjih šest mjeseci u Travniku proveo kao posuđen igrač Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Posudba koja je trajala šest mjeseci istekla je po kraju ove sezone, a nije poznato gdje će vezista sa velikom iskustvom igranja  u Premijer ligi naše zemlje nastaviti karijeru.

Za SportSport.ba ovaj 27-godišnjak kratko je potvrdio da je po kraju sezone nastavio trenirati sa željom da ostane u trenažnom procesu i spreman dočeka pripreme svog kluba za koji će nastupati u narednoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osim Mladosti i Travnika Čurić je u dosadašnjoj karijeri nosio i dres Veleža te Mladosti iz Obarske. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi