Bivši mladi bh. reprezentativac

Jajalo završio u islandskom drugoligašu

Bivši golman mlade bh. reprezentacije Kristijan Jajalo karijeru će nastaviti na Islandu. 

Jajalo, koji je u protekloj polusezoni BHT Premijer lige BiH bio u Zrinjskom rezerva Goranu Karačiću, odlučio je promijeniti sredinu i naredna stanica u njegovoj karijeri je klub pod imenom Grindavík.

Ovaj 23-godišnji golman je prema podacima Transfermarkta sa islandskim drugoligašem potpisao ugovor do kraja sezone, a to mu je ujedno osmi klub u dosadašnjoj karijeri.

Prethodno je bio član Zrinjskog, Dinama, Sesveta, Lučkog, Stupnika, Širokog Brijega i Intera iz Zaprešića. Za mladu reprezentaciju naše zemlje je branio na ukupno osam utakmica. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.